• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Przelew poszedł a na PW wysłałem adres jakiś czas temu.
Co z przesyłką?
?? :???:
wysylalem 3 cyrkle z opoznieniem... pozniej nikt mi chyba na PW nie wysylal info...
kiedy to bylo? poszukam

witam, podepnę się do tematu, rozumiem cyrkiel pasuje do wszystkich ferezarek gornowrzecionowych??
niestety nie do wszystkich
dostepne sa od reki tylko standard bez pretow

sorki że teraz dopiero odpisuję, wsrzymam się jeszcze trochę. Zoabczę jaką frezarkę kupię. narazie jestem w trakcie4 zbierania funduszy na nowe zestawy głosnikowe.

sam chcialbym to wiedziec
wczoraj jak dzwonilem to "wieczorem cos bede wiedzial"
i nadal cisza

tak to jest jak znajomy robi przez znajomego u znajomego... :/

Dajcie projekt to Wam je raz dwa załatwie, bo wątek ma 22strony i ciągle tylko czekanie na kawałek blaszki...

Nie na temat...
wątek ma 22 strony i 6 lat ale ile razy już były załatwiane wszystkie w tym wątku, są wakacje i normalne że firmy różnie działają

kolejny raz chyba tak bedzie

cyrkle sa gotowe i czekaja na odbior
problem w tym ze jest nowy koles od wyceny... i cos tam mocno namieszal w cenie
cyrkle beda drozsze!
nie wiem jak duzo, ale mam nadzieje ze nieznacznie
wg oficjalnej wyceny to cena by byla ponad 2x wyzsza! :???:

5szt standard
pretow brak i nie wiem czy beda

kolejny raz kolega twierdzi ze "dzisiaj bede je mial"

a w oczekiwaniu jest chyba 5 szerokich + 3 graphite + 2szt 104mm (czy to bylo 102?)

Ja dostałem dzisiaj wycenę za 45zł szt., ale muszę popytać w innych miejscach, bo wydaje mi się nie mało :)

to normalna oficjalna cena. chyba za tyle bralem w mojej poprzedniej pracy
zapytaj bez faktury - wyjdzie taniej

jeśli dostanę wymiar prętów albo jakiś rysunek techniczny tego to mogę się spytać u siebie bo mam kolegę tokarza, od większej ilości na pewno zejdzie z ceny tylko podajcie jaki materiał i tak jak piszę rysunek techniczny z wymiarami

Naprawdę tak dużo kosztuje wywiercenie i nagwintowanie prowadnic liniowych 8mm ?
PS Gwint raczej wewnętrzny, bo powierzchnia jest najczęściej dodatkowo utwardzana

ale ktos to musi zrobic i musi miec czym i na czym zrobic ;)
prety byly PRO ;)
a nie kazdemu tokarzowi chce sie bawic przeciez w takie detale...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót