• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
nie - frezarka wchodzi w "rynienke"
te boki podniesione sa wylacznie dla zwiekszenia sztywnosci calej konstrukcji
jak damy blache np 3mm to juz bedzie na tyle sztywne, ze nie bedzie potrzeba wyginac tych bokow.
wtedy wystarczy szerokosc niewiele wieksza niz rozstaw pretow ;)

w grubszej blaszce mozna juz sie pokusic o wkrecenie srubki a nie spawanie kolka

Panowie, jestem zainteresowany kompletnym cyrklem w wąskiej wersji.
Trzeba czekać na chętnych, czy też jest coś na stanie ?

Pozdrawiam

Piszę się na szeroki jak tylko będzie możliwość zamówienia zbiorowego.
Proszę Hermesa lub inną osobę, która będzie je zamawiała o wyraźne info na wątku....

Wczoraj rozesłałem 2 sztuki, dziś nadam kolejną i jutro ostatnią.
Jeśli odzew będzie pozytywny zastanowimy się nad kolejnym zamówieniem.

Moja frezara Boscha gnije w serwisie i nie mam jak sprawdzić cyrkli

To może jako autor załóż zbiorowe zamówienie? Bo się rozpełznie po wątku. A tak łatwiej kontrolować.

Sądzę, że tak jak to do tej pory miało miejsce, można zrobić roboczą listę, którą u siebie będę aktualizował i tego byśmy się trzymali.
Ciężko będzie zrobić zbiorowe zamówienie bo: cena może ulec zmianie, termin zamówienia jest płynny, nie wiem czy mój "ziomek" będzie miał czas na zrobienie xxx ilości cyrkli. Jest zbyt wiele niewiadomych ;)

Poza tym, cyrkle zamówiłem bo sam potrzebowałem jednego, i grzecznościowo wziąłem ich więcej.

OK, jak wolisz. Tak czy siak, dzięki za wykorzystanie znajomości :). Jak się szanowna Moderacja nie "czepnie" to:
1. micwojc - cyrkiel szeroki 1x

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót