• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Hermes, to czekamy na przykład do niedzieli czy jeszcze ktoś się zgłosi i czy byłbyś tak miły i zamowiłbyś dla nas cyrkle ?

1. micwojc - cyrkiel szeroki 1x
2. kaczor189 - cyrkiel szeroki 1x
3. Damianko - szeroki 1x

3. Damianko - szeroki 1x
4. nowyelement - szeroki 1x

OK, to skoro mamy minimalny komplet rozumiem, że jest możliwość realizacji zamówienia.

Hermes - te pytania kieruję do Ciebie:
1. kołek jest 6 mm
2. jakiej długości są pręty (strzelam, że średnica to 8 mm)
3. jakiej mniej więcej długości są te szerokie cyrkle - widzę, że minimalny promień jest łatwo ustawić - chodzi mi o maksymalny - pewnie przekroczy długość 20 cm

1. tak
2. ja prętów nie załatwiam
3. długość cyrkla około 35cm. Okno do "frezowania" ma 25,5cm.

3. Damianko - szeroki 1x
5. tao84 - szeroki 1x

Czy ktoś tu bierze pod uwagę, że mam też inne rzeczy do robienia niż na raz dwa trzy zamówienie?! ;) Wiem że chcecie cyrkle jak najszybciej ;)
Napisałem do "kumpla" czy da rade zrobić ponownie cyrkle i czekam na odpowiedź.
O wszystkim będę informował

Ostatnia edycja:
Spokojnie, spokojnie - wiemy, Hermes nie tylko cyrklami żyje, każdy ma własne sprawy na głowie....

Zamówiłem 8 cyrkli.
Cenowo tak to wychodzi:
cyrkiel 49zł (wcześniej było 46zł, ale znajomy napisał że niedoszacował czasu, a że się umówiliśmy na 46 to już nie chciał nic zmieniać.)
koperta 3,30zł
Wysyłka: Gabaryt B, ostatnio waga przesyłki balansowała na granicy 980g, wobec tego wagę listu poleconego liczę jako 1-2kg. Ekonomiczny 9,50zł / Priorytetowy 14,50zł

Także podsumowując:
49zł + 3,30zł + 9,50zł lub 14,50zł

Łącznie z wysyłką ekonomicznym: 61.80zł
Łącznie z wysyłką priorytetowym: 66.80zł

Jak przyjdą cyrkle do mnie, porozsyłam do każdego PW z danymi. W odpowiedzi proszę podac jaki rodzaj wysyłki chcecie.

Aktualna lista:
3. Damianko - szeroki 1x
5. tao84 - szeroki 1x
6. sylvester - szeroki 1x

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót