• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

GRY na długie zimowe wieczory

obawiam sie ze obecna mlodziez troche inaczej w to gra :/

Słoneczko?
Przecie to już nie granie tylko zwyczajne j.........
Swoją drogą to każde pokolenie myśli że amerykę odkrywa :)
Tak np. jakiś czas temu z koleżanką z dawnych czasów naszło nas na oglądanie starych zdjęć. Co to ona na nich to jak pankówa (odważna) a ja? Hmmm, mnie nie widać bo robiłem te zdjęcia (aparat Zenit, film fotopan FF z metra, światło zastane.... itd. opis mozna by ciągnąć jak audiofil w opisie) No i te zdjęcia ogląda jej córka, dziewczę już pełnoletnie właściwie. Patrzy wię małolata na zdjęcia, na nas, na zdjęcia i w pewnej chwili: To wy??? Hmmm, wiesz co mamo. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek będziesz marudzić że zbyt odważnie ubieram się przed wyjściem z domu , to ja przy świadkach mówię że już nie będę słuchać. Ani trochę. Właściwie to wydawało mi się dotychczas że jestem odrobinę .... odważna. Ale to wcale nie prawda.
:)

Oooooo, wreszcie promocja na Sins of a Solar Empire: Rebellion na Steamie, -66% z ceny zjechali (teraz niecałe 11 eurasków). Już mam :)

Unblock me free to jest gra przez duże G. Jedyna popierdółkowata gierka jaką na dłużej zostawiłem w komórce. Uzależniająca jest bardzo ale po (chyba) 100 planszach stała się lekko nużąca. To i tak sukces, bo mnie przytrzymać na dłużej przy popierdółkach to nie lada wyczyn.

gra pobrana i troche juz sobie pogralem - 120 plansz
zastanawia mnie tylko jedno - jakim cudem ja to przechodze? przeciez jak w to gram to ja kompletnie nie mysle co robie! :D

zwrociles uwage nie na to co trzeba - ja nie mam pojecia jak to robie! :D
pisalem przeciez ze ja przy tej grze kompletnie nie mysle :D

A fajne by było zrobic pluton i pograc któregoś wieczoru, dysponuje 5,6 i 8 tierem wiec spokojnie mozemy dogadac sie do co rozbierznosci poziomu trudnosci;)

A ja mam zaledwie 3/4 tier, Luchs i jakiś szkopski niszczyciel czołgów, brakuje mamony wiec gram takim szitem.

Ostatnio na świeta sie skusiłem i kupiłem jednak Diablo III :D . Gra ma jedną podstawową zaletę, jest bardzo grywalna, po prostu fajna rozrywka. Fabuła też mi się spodobała. Niestety rozwój postaci i ogólnie rozeznanie sie w tym co jak bije i ile robi dmg jest dość kiepskie.

Powrót