Yoshi_80
Pan Paweł
Najlepiej ściagać z torrenta bo idzie pełną prędkością, ten serwer http u nich jest zbyt zmulony.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko mnie nie przeklinaj jak nie będziesz się mógł oderwać.
wykrakales... caly dzien zmarnowany!
Właśnie widzę :/ Masz może pod ręką dobrego linka ? (bo przez przeglądarkę nie pewnie to mi idzie)Najlepiej ściagać z torrenta
Czyli dobre ?
Właśnie widzę :/ Masz może pod ręką dobrego linka ? (bo przez przeglądarkę nie pewnie to mi idzie)
albo jeszcze jedna bitwa
Zauważyłem, że chyba trzeba latać ruskimi czołgami bo są po prostu najlepsze. Niestety poszedłem w szkopskie i teraz musze się nimi męczyć, ale powoli zbieram kasę na jakiś sowiecki sprzęt.
mnie zrazily pierwsze czolgi i dlatego poszedlem w amerykanskie... pierwszy byl OK, ale reszta taka sobie
Link do gry - można full speed ściągać (tylko serwera im nie przeciążcie)
ir0nhid3 (również nie mylić z wiekiem :razz: - to odwrócone "E") ale jestem jeszcze na etapie jak już w/w...Ps. może podamy swoje nicki z gry, to każdy będzie mógł zobaczyć co inni posiadają i jak im tym idzie, co?
Wieki temu (no... "jeden wiek temu", bo w późnych latach '90 zeszłego wieku ![]() ![]() To tyle... Po prostu chciałem się tym z Wami podzielić... ![]() | ![]() |