Hmm można się tylko domyślać dlaczego brak ich w gotowych

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto drąży temat ? ja tylko zapytałem, Kilka konstrukcji binganta już jest więc ciekaw jestem czemu tej nie ma w dziale gotowych konstrukcji .UWAGI MODERATORA
Nie ma to nie ma. Nie ma obowiązku pokazywania konstrukcji w gotowych. Po co drążyć temat? ![]()
..
Jak bingant przedstawiał swoje kolumny od A do Z.. było źle, teraz jak pokazuje niewiele też źle......)
to jakieś powiększone RR4? | ![]() |
Ogólnie, to chciałem pokazać tylko maskownice, raczej jako ciekawostkę. nawet reszty zdjęć chyba bym sam od siebie nie wklejał, bo to ciągle ta sama bajka
Tak ruffpl, to jest zmodyfikowana RR4 AkustyKa, w sekcji basowej zamiast dwóch aluminiowych Revelatorów, Kisiel dał trzy papierowe. Taki był plan klienta.
A jak to jest połączone tzn te basowce ( chodzi mi o sposób połączenia równolegle/szeregowo ? jaką mają wynikową impedancję ?
Bingant opowiedz cos o tych kolumnach
Sa jakieś kolumny ktorych nie dalbys rady sklonowac
rob pelno zdjec i wrzucaj je w duzej rozdzielczosci!
beda do kalendarza
To sa skrzynki ktore aktualnie chcialbym aby u mnie staly
ja takie budki chcę do moich kolumn
Psujesz mi humor!
ostatnie jest dobre - zaladuj w wiekszej rozdzielczoscina tą okoliczność zrobię lepsze