• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[2-drożne] Illuminatus

Cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :). I tak jestem napalony na te iluminatory :) nawet jak to ma grać z chińczykiem :)

Pogratulowac , jak oglądam Twoje paczki Robert to dostaje ślinotoku.

ps.użytkownik ariesów.

Ostatnia edycja:
Jeszcze chwilka, ostatnie szlify, ale to nie będzie żadna nowość, ot kopia na zamówienie. Oczywiście oprócz środka :)

Wspomniane wcześniej skrzynki do ILR32 AkustyKa. Obudowy wzorowane na SF Amati Futura.

Załączniki

• IMG_5443-2.jpg
    IMG_5443-2.jpg
    49.6 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_5452-2.jpg
    IMG_5452-2.jpg
    50.7 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_5453-2.jpg
    IMG_5453-2.jpg
    44.1 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_5455-2.jpg
    IMG_5455-2.jpg
    34.9 KB · Wyświetleń: 0
Bingant - WOW !
Mam mnóstwo pytań techniczno-stolarskich ale nawet jednego nie zadam bo mi mowę, pismo odjęło. Gratuluję !

skad masz tyle czasu na zabawe z takimi skrzynkami?
koniecznie daj w wiekszej rozdzielczosci!
tyle detali a malo co widac :(

Jutro ustrzelę ładniejsze i bardziej prawdziwe zdjcia to wkleję. Dzisiaj jest ciemno i ginie cały urok forniru i lakieru w błędnym balansie bieli.
Czasu mam tyle samo co każdy, 24h/doba :)
To jest moim zdaniem jeszcze dosyć łatwa skrzynka, Illuminatusy były gorsze. Za to teraz mam w głowie prawdziwy odjazd. Bynajmniej dla mnie. Mam już fornir i kilka rysunków. Próbowałem sobie to wybyć z głowy, bo trudne, bo drogie, bo masa pracy i czasu. Nie przeszło, wic zabieram się do roboty, bo mi tak huczy od tego pomysłu w głowie, że żona w nocy spać nie może :)

Pokaż czym się inspirujesz. Jeśli to nie tajemnica. Ja właśnie szukam natchnienia do 3W z 10' woferem. Jak na razie tylko 'Avlon Time' akceptuje żona

aaaaa ;) teraz załapałem :)
tego nie da się pokazać :), musiał byś mi zrobić trepanację czaszki :)
to tak jak z konstrukcją Illuminatus

Nie na temat...

Trepanację na żywca. Możesz wybrać narzędzie: frezarka, pilarka czy przecinarka kątowa ? ;) Wydłubię te Twoje pomysły i pokażę jako swoje :)
Powodzenia w nowym projekcie.

Powrót