ja bym sie bal ze taki potwor urwie mi gniazdo :mrgreen:TatoTurbo napisał:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja bym sie bal ze taki potwor urwie mi gniazdo :mrgreen:TatoTurbo napisał:
:neutral: niepraktyczny.. za sztywnyTatoTurbo napisał:
takero napisał:Przydałaby się wtyczka kątowa.
Izolacja kabla powinna wytrzymac ilestamdziesiąt stopni celsjusza, a biorac pod uwage ze jest to kabel do nietypowych zastosowan to jeszcze wiecej wiec nie bardzoploter napisał:zagrzać i zmiękczyć izolacje a wtedy "zapamięta" kształt
n_omyzs napisał:Izolacja kabla powinna wytrzymac ilestamdziesiąt stopni celsjusza, a biorac pod uwage ze jest to kabel do nietypowych zastosowan to jeszcze wiecej wiec nie bardzo
ploter napisał:zaginanie go w rękach w miejcu ma się zgiąć żeby zagrzać i zmiękczyć izolacje
Subiektywnie poprawi brzmienie. Nie pomiar. Ale to tylko gra słów. Twoja wersja też mi odpowiada, kłócił się nie będe. :lol: Kwestia tylko czy jestem gadżeciarzem (ja jestem) czy nie, czy taka biżuteria będzie mi się podobała, czy raczej będę myślał o kosztach. :wink:Tasior napisał:przemo-lukas, nie poprawi brzmienia (zmierz to ;] ), lecz to jak bedziemy je odbierac. Mysle ze tak powinienes to ując.
przemo-lukas napisał:Tasior, zmierz to. ;]
przemo-lukas napisał:Subiektywnie popsuje brzmienie.
paldo napisał:...A jeżeli ktoś mówi o marmurze pod kolumną to to akurat może coś dać ...