Nie na temat...
Napisałeś 5 postów i w więcej niż połowie czepiasz się Daniela. Może pokaż coś swojego a nie tylko krytykujesz. | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisałeś 5 postów i w więcej niż połowie czepiasz się Daniela. Może pokaż coś swojego a nie tylko krytykujesz. | ![]() |
Nie lepiej było nagwintować ten radator zamiast wkładać belki dociskajace??
już kiedyś Irek się wypowiadał na temat dokręcania tranów jak to nawet bardzo mocno dokręcone mają malutki odstęp od radiatora po przeciwnej stronie od śrubki, dobry docisk tranów to podstawa gdy wyciąga się z nich takie moce...
A konstrukcja zacna, bardzo mi się podoba, kibicuję.
Ale niestety ceny płytek trochę mnie przeraziły :/
Kopia to nie orginal
Podoba mi się, że nazywasz rzeczy po imieniu :thumbsup:. Co do przykładowego rozstawu elementów, moje wyobrażenie wydaje się mało "audiofilskie", chociażby preamp nad trafem to niezbyt dobry pomysł, być może moje wyobrażenie jest niewłaściwie, dlatego nie mogę doczekać się końca projektujest i biżuteria firmy CMC :
Co do przykładowego rozstawu elementów, moje wyobrażenie wydaje się mało "audiofilskie
bzdura! Wyobraź sobie pole stosując zasadę prawej ręki.trafo promieniuje czy jak tam w kierunku gdzie wychodzą wyprowadzenia - tam gdzie nie ma drutu na rdzeniu lub jest go mało,
j.w.z tego co mi wiadomo to miejsce nad trafem jest właśnie dość bezpieczne