czy ja wiem :| ten "zelazkowy tylko ma oplot ... ja bym wolal kupic line i dobry kabel
ciekawe te wtyki ;]
ostatnio ja bawilem sie z "ekranem na kabel" nie mialem co robic i wziolem sie za olotywaniem gloych zyl skretki na 15mm2 samochodowym zasilajacym caliber-a
jak napisalem wczesniej najwazniejsze sa dwa pierwsze "skrety" ... doszlem do wniosku ze to nie prawda najwazniejszy jest PIERWSZY SKRET
wazne jest tez oardzo mocne sztywne napiecie kabla !!
gdy okrecamy kabel ma tendencje to przekrecania sie w kierunku "okrecania co daje nieruwne nakladanie sie kolejnych kabelkow
uzylem osmiu zyl .. czyli tyle ile jest w skretce na kaztym szkrzyzowaniu zlutowalem odrobina cyny i wszystko wsadzilem w termoizolacje czrana
wlasciwie nie widze wiekszego sesu w tym co zrobilem ale praktyke mialem ;]
[ Dodano: 2006-04-01, 00:11 ]
czy warto
http://www.allegro.pl/item95547539_klotz_la_grange_ic_lagrange_neutrik_rca_hi_end.html
ciekawe te wtyki ;]
ostatnio ja bawilem sie z "ekranem na kabel" nie mialem co robic i wziolem sie za olotywaniem gloych zyl skretki na 15mm2 samochodowym zasilajacym caliber-a
jak napisalem wczesniej najwazniejsze sa dwa pierwsze "skrety" ... doszlem do wniosku ze to nie prawda najwazniejszy jest PIERWSZY SKRET
wazne jest tez oardzo mocne sztywne napiecie kabla !!
gdy okrecamy kabel ma tendencje to przekrecania sie w kierunku "okrecania co daje nieruwne nakladanie sie kolejnych kabelkow
uzylem osmiu zyl .. czyli tyle ile jest w skretce na kaztym szkrzyzowaniu zlutowalem odrobina cyny i wszystko wsadzilem w termoizolacje czrana
wlasciwie nie widze wiekszego sesu w tym co zrobilem ale praktyke mialem ;]
[ Dodano: 2006-04-01, 00:11 ]
czy warto