• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak czesto chodzicie do kina?

• Autor wątku Autor wątku video
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kombo napisał:
rzed chwilą wróciłem z luny. Świetny dźwięk, chociaż nie tak efektowny jak w sieciówkach bo jest po prostu ciszej, no i kolejny plus -do takich kin nie chodzi "hołota"

Hehe, czyżby sugestia takero tak zadziałała? ;)

Luna, hehe, chodziłem tam jak byłem mały, z mamą za rączke :lol:

Generalnie sporo jest takich małych kin - muranów, femina, atlantic itd ... capitol ;)

malutkiz napisał:
a teraz pytanie do wszystkich: chodzicie do kina czy na film :?: :mrgreen:

Zapewnie to zależy od sytuacji w wiekszości przypadków. Ale jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie na film ;) choć zapewne do kina tez sie zdarza

paldo, po prostu zobaczyłem temat o kinie i zachciało mi się iść :mrgreen: . A że to było jedyne kino, które ktoś polecił to tam się wybrałem. Zupełnie inny klimat niż w masówce (no i bilety sporo tańsze) :wink:

paldo napisał:
Generalnie sporo jest takich małych kin - muranów, femina, atlantic itd ... capitol ;)
działą coraz mniej niestety...
Sporo już pozamykali...

kombo napisał:
A że to było jedyne kino, które ktoś polecił to tam się wybrałem. Zupełnie inny klimat niż w masówce (no i bilety sporo tańsze) :wink:
W poniedziałki 5zł :)

Swoją drogą - często tam premiery są włąśnie dlatego, a do kina na szkolenia przyjeżdżali ludzie z połowy świata ucząc się jak zarządzać niezależnym nie multiplexowym kinem w tych czasach ;]
Repertuar ciekawy, sporo off-u.

kombo napisał:
do takich kin nie chodzi "hołota".
To miła odmiana , choć fajnych ludzi można spotkać też w plebejskich kinach, ostatnio na avatarze usiadł obok gość w moim wieku i zaczeliśmy sobie dyskutować o kinie ;)

paldo napisał:
Luna, hehe, chodziłem tam jak byłem mały, z mamą za rączke :lol:
Jakoś z okolicy jesteś ?

Powrót