a teraz pytanie do wszystkich: chodzicie do kina czy na film :?: :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kombo napisał:rzed chwilą wróciłem z luny. Świetny dźwięk, chociaż nie tak efektowny jak w sieciówkach bo jest po prostu ciszej, no i kolejny plus -do takich kin nie chodzi "hołota"
malutkiz napisał:a teraz pytanie do wszystkich: chodzicie do kina czy na film :?: :mrgreen:
działą coraz mniej niestety...paldo napisał:Generalnie sporo jest takich małych kin - muranów, femina, atlantic itd ... capitol![]()
W poniedziałki 5złkombo napisał:A że to było jedyne kino, które ktoś polecił to tam się wybrałem. Zupełnie inny klimat niż w masówce (no i bilety sporo tańsze) :wink:
To miła odmiana , choć fajnych ludzi można spotkać też w plebejskich kinach, ostatnio na avatarze usiadł obok gość w moim wieku i zaczeliśmy sobie dyskutować o kiniekombo napisał:do takich kin nie chodzi "hołota".
Jakoś z okolicy jesteś ?paldo napisał:Luna, hehe, chodziłem tam jak byłem mały, z mamą za rączke :lol:
takero napisał:Jakoś z okolicy jesteś ?