Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
A jak by tak z cegieł albo pustaków wybudować kolumienkę? Na koniec otynkować i zamiast bass-reflexu np. okno wstawić?? A uzupełniając okno o firankę fajnie by wylatywała i wlatywała do środka, no nie?
[ Dodano: 07-10-05, 12:48 ]
aha mam pytanie,mam takie futerko(narzuta na kanape & fotele) i jak bed3e je przyklejal do obudowy,tojak duzo mam kleju nalozyc na bude? troche wikolu rozlac i rozsmarowac czy jak... aha noi moze jakims inym klejem?(cena..cena...)
butapren i to najlepiej w sprayu, bardzo dobrze kleji, musisz dac cienka warstwe i to bardzo bo wyjdzie ci przez material, ja kleje material na obudowy tylko na butapren w sprayu schnie krotko i kosztuje tylko 15zl za dosc duza puszke
wracajac do tematu. Moznaby gore kolumny wpuscic jakies 20cm wglab kolumny, wylozyc gruba folia nasypac ziemi zasadzic kwiatek i mamy zajebista doniczke
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.