Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chciałem się dowiedzieć czy możliwe jest żeby "domowym" sposobem np. za pomocą jakiegoś programu i mikrofonu zmierzeyć rzeczywistą chcarakterystykę częstotliwościową kolumn ???
W ostatnim numerze Elektroniki dla Wszystkich masz pierwsza czesc artykulu J.Sobolskiego (autora tej strony)z ukladem JIGa z wzmacniaczem (bez zasilacza, obudowy i mikrofonu 60zl)
ale dowiedziec sie tez mozna , jak tego uzyc do SW.
To co zaprezentował Igod wydaje się być dość ciekawym rozwiązaniem.Ciekawszym od tego co na co dzień używamy.
Tylko cholera u mnie kupić EDW graniczy z cudem normalnie.A wysyłkowo 2 numery (3 i 4) wychodzi 30zł.Paranoja normalnie.
PCB mam,ma ktos może reszte?
no fakt mam ten luksus ze mam Empik po drodze...
moze sie w archiwum elektronicznym EdW pokaze jak sie cykl skonczy
Osobiscie twierdze ze mimo dobrej plytki zestaw AVT z "kompletem" elementow tez sporo kosztuje i jesli ktos ma w swojej miejscowosci sklep elektroniczny to zlozy taniej
A tak wogole to normalna przesylka kosztuje 5,5 zl a koperta 50gr wiec faktycznie cenia sobie wysylanie gazet.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.