mimo wszystko warto zainwestować w firmowy sprzęt niż kupować 5 chińczyków
ale grzałkową do elektroniki a nie transformatorówkę
ale grzałkową do elektroniki a nie transformatorówkę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Grzałkowa jest dobra ale jedynie do smd do lutowania czegolwiek innego idealna jest transformatorowka jak ktos nie potrafi sie poslugiwac lutownica to bedzie mial problemy z kazda bez znaczenia czy to bedzie grzałkowa czy transformatorowa,do transformatorowej mozna dodatkowo dokupic sobie groty do smd-podany link powyzej przez kolege,grzalkowa grzeje sie caly czas a transformatorowa podgrzewasz sobie kiedy chcesz,kalafonia moment Ci wyparuje z kolbowki,ja polecilbym Ci Lutole,pozdrawiamscythe1123 napisał:ale grzałkową do elektroniki a nie transformatorówkę
Dolphin123 ma taką jak z drugiego linku i chwalił ją, ale ostatniocoś mu zaczęła szwankować bo się mocno grzała mimo że temperatura była zmniejszona...
Mam XY 369 od kilku lat. Bez problemu kupisz groty (w tym mini fala) i części zamienne.syrus napisał:W takim razie najlepszym wyborem dla mnie będzie Xytronic LF369D. Wydaje mi się, że ta stacja będzie dla mnie wystarczająca. Myślę, ze warto dorzucić kilka złotych.![]()
Możesz podać sklep, gdzie można ją kupić tak tanio?scythe1123 napisał:za 140 zł można mieć stację Xytronic która będzie lepsza od tej chińszczyzny.