obserwowałem aukcje z głośnikami ale allegrowicz zakończył ją przed czasem nie informując nikogo o tym nawet nie wiem w jakiej cenie poszły :C jestem na niego zły z miałem sobie sprawić taki piękny prezent na mikołajki :Mad:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
Ja już mam praktycznie wszystko do budowy GDN 14 SCX + GDWK PJ. Muszę jeszcze wybrać fornir. Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
w tej sprawie Ci nie pomogę ale z chęcią zobaczę jak ci idzie robota![]()
pojeździłem po stolarzach i stwierdziłem ze ten projekt na obudowę jest troszkę zbyt kosztowny i teraz rodzi się prośba o wasze projekty na 2-way'e(jakieś linki czy zdjęcia) i jakiś ogólny kosztorys
dlatego wygodniej dac wzmacnaicz w jednym miejscu