Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ano SCX ma 150mm, np. GDN13/50/9 ma 154, jakieś mniejsze vify mają 149 i Al130 ma 153 mm, więc c najwyżej będzie trzeba podfrezowanie powiększyćamdr napisał:W razie czego nie ma problemu dać coś lepszego do Vify.
i w taki wlasnie sposob rodza sie plotki lub nie poprawne opinie - pokaz mi gdzie ktos napisal ze to jest ZLY glosnik?amdr napisał:a SDS ma złe opinie na tym forum, chociaż słyszała go 1-2 osoby.
na elektrodzie jest konstrukcja z SDSami ale koles nie jest osluchany niestetyhol napisał:No właśnie nie widziałem wypowiedzi osoby która rzeczywiście tych SDSów słyszała i miała porównanie do SCX
Wszyscy pisali, a nikt nie słyszał ;]. To jest właśnie to o czym piszesz-plotkiPawel S. napisał:wszyscy pisali ze to nic nadzwyczajnego jak na ta marke i ta kase ;]
ER15RLY lub CA15RLY, chociaż ten z trzciną bardziej mi pasuje no i dodatkowo jest nieco tańszy.dolphin123 napisał:ktory seas mkul ?![]()
No ale takie ułożenie głośników bardzo mi się podoba i już postanowione, zobaczymy w praniu jak wyjdzie. Można byłoby przyciąć front w DXach, ale tego nie zrobięmkul napisał:caMaro wystający midwoofer może nie wyglądać zbyt urodziwie, szczególnie jak ma gruby rant