to jeszcze gralo, jak na pionkaPIONEER TS-W303F
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jeszcze gralo, jak na pionkaPIONEER TS-W303F
Polecę coś nietypowego sub z zestawu logitech z2300 za 200zł da się kupić z uszkodzoną elektroniką(sprzedasz ją spokojnie za 100zł) i za 100zł masz naprawdę fajnego suba na 8" głośniku(nie jest opisany ale czytałem wiele razy że to tang band lub produkcja tang banda). Zagra Ci to ciepło nisko i będzie łatwy do napędzenia Przy takim zabiegu mamy suba za ok 100zł który potrafi naprawdę fajnie zagrać
A no jest wypas fura w swojej cenieJak to gra, to golf trojka tdi jest wypas fura...
O właśnie, Paweł ma bardzo fajnego dlsa w rozsądnych pieniążkachPaweł puściłeś już dls-a?
Ale kolega wybierając 12'' woofery pierwszym wątku, raczej nie zadowoli się 8''i za 100zł masz naprawdę fajnego suba na 8"
A no jest wypas fura w swojej ceniePogromco zwróć uwagę co napisałem: ,,Przy takim zabiegu mamy suba za ok 100zł który potrafi naprawdę fajnie zagrać" Zaproponuj innego gotowego suba za 100zł który zagra lepiej Sprzedałem takie 2szt do aut i 2szt z zestawau z5500 i każdy klaskał uszami bo wiele nie słyszał jedynie jakiś wynalazki marketowe które kosztowały 200zł w lidlu
Kolega jest początkujący, wzmacniacz ma równie wysokich lotów jak i przyszłego suba więc nie popadajmy w skrajności
tak, poszly oba. pisalem ze byly idealne ale sie sprzedaly...Paweł puściłeś już dls-a?
a ja bym nie bral nowych glosnikowZaryzykowałbym RF P1S412
ze wzgledu na budowe bym kupil. mocy brakujePHILIPS PXS120 400 Wat 30cm
pisalem juz w temacie - samochodowe 10"A jakiego tego STX'a polecasz ?
gdzie masz takie dane? nie szukalem info o nimPHILIPS ma on 150 wat rms
tak, nie sa glosne. ale maja inne zaletyZ tego co patrzyłem to efektywność ma słabą bo tylko 88 db . A tamte więcej mają .