Hey a ja bym potrzebował jak ktoś ma na sprzedaż HTC Touch Diamond za fajna cenę ;p lub zamianę za n82 ;]
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to porzednik E63 i E71, więc dość leciwy telefon...melisław napisał:Tak krótko mówiąc to jest to samo co e51 tylko ma większy wyświetlacz i pełną klawiaturę. Dla mnie bombaAle ponad 3 stówki trzeba dać. 350zł za taką w dobrym stanie to niezła cena już...
Tylna klapka rysuje się od nowości, niemal od razu, więc tym się nie przejmuj ;]ploter napisał:Mnie nachodzi na Samsunga Avilę... Co o nim powiecie ?? Warty uwagi ??
314,00 zł - masakra, telefon kompletnie nie wart tej kasy.cudny90 napisał:http://allegro.pl/item883...t_warszawa.html
Ciekawe za ile ta pójdzieNie dam za używany telefon bez gwarancji 300zł
![]()
www.allegro.pl albo forum htc ;]PeterWhite napisał:Hey a ja bym potrzebował jak ktoś ma na sprzedaż HTC Touch Diamond za fajna cenę ;p lub zamianę za n82 ;]
A N95 to na czym jest jak nie na symbianie 9.2 ? ;]Bartuś napisał:Ja polecam samsunga g810 na symbianie, piekny telefonik.
W porownaniu do n95 rozni sie tylko tym ze brak mu sensoru ruchu. Ale po co to komu?\
Rozni sie jeszcze jedna rzecza. Mianowicie symbian w porownaniu do noki ZAPI****
W noki co chwile reset ... ;]
[ Dodano: 2010-01-19, 00:53 ]
i aparat o niebo lepszy
jak Ci nie przeszkadza wielkość i cegłowatość ;]Patefil napisał:SE K800i
ODRADZAM ! Miał go kumpel który przesiadł się na i600 ;]Patefil napisał:LG KU 990i,
Miałem, mechanicznie bardzo przyzwoity telefon, materiały niezłe, niestety małe możliwości.Patefil napisał:KU970 Shine 3G
N-ki zupełnie mi się nie podobają, szczególnie te nowsze typu N95, a nawet N95 8GB, kiepskie materiały - szczególnie ten pierwszy, ciągle coś nie tak z softem, conajmniej raz w tygodniu reset, zwykle oczywiście w najmniej pasującym momencie itd.Dawid-SS napisał:Co do nokii z serii E, miałem kiedyś N-ke nie narzekam ale teraz mój samsung jest na tym samym szicie co nokie wiec nie bardzo mi sie to widzi chociaz 5530 i W960i mają symka ale jest on dziebko inny.
Wszystkie powinny sprostać, poszukaj konkretnych egzemplarzy na allegro.Nowa 5530XM, fajny fonik nie powiem ma to co chce.
Uzywany Samsuung i780
Ewentualnie uzywany SE W960i
Będzie ciężko ;]Dawid-SS napisał:Mam jeszcze AVILE nóweczke za 400
na początku wydaje się małacudny90 napisał:Chociaż do klawiaturki QWERTY się muszę przyzwyczaić![]()
500zł (200zł za starą Nokię 6300, dopłaciłem 300zł) drożej niż na Allegrotakero napisał:ile dałeś ?
No to ja za nową dawałem 250zł i to jak była z ery = brak simlockaploter napisał:500zł (200zł za starą Nokię 6300, dopłaciłem 300zł) drożej niż na Allegroale z gwarką, dodatkowym etui, i folią poliwęglanową
pozatym ze sprzedwawczynią przypomniałem sobie stare dobre czasy (koleżanka z dawnych lat)
takero napisał:Jak dla mnie to mimo wszystkich znajomości dałeś się zrobić , szczególnie że z kumpli się nie zdziera...
Nówka w sklepie - 459zł :lol:ploter napisał:Nówka z ery....650zł