Nie na temat...
Marcy$, skoro juz sie wypowiadasz na ten temat... co bys wybral - te tonsile czy ten tani zestaw GMS? (nigdy nie pamietam oznaczen) bo musze cos taniego bratu kupic a nie mam czasu za bardzo... | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marcy$, skoro juz sie wypowiadasz na ten temat... co bys wybral - te tonsile czy ten tani zestaw GMS? (nigdy nie pamietam oznaczen) bo musze cos taniego bratu kupic a nie mam czasu za bardzo... | ![]() |
Na GMSie kiedyś garnki zbierali, ale wtedy za strojenie tego wziął się Guru. Nie wiem jak to gra z fabrykiPawel S. napisał:Nie na temat...
Marcy$, skoro juz sie wypowiadasz na ten temat...
co bys wybral - te tonsile czy ten tani zestaw GMS? (nigdy nie pamietam oznaczen)
bo musze cos taniego bratu kupic a nie mam czasu za bardzo...![]()
Powtórzę się: :wink: | ![]() |
Bez dobrego wzmaka nic Ci nie da oczekiwanego efektu.poloTDI napisał:to co polecacie do "trzepania nogawkami" bo lubie jak jest taki fajny kick bas coś co by sie zgrało ładnie z IT MDS08.