• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie kupić używane kolumny stereo do 1300zł ???

Ax-900, Jakiś wyższy model z serii ES sony, może coś z marantzów np pm-75 lub ewentualnie pm-72, albo coś z NADów np C350 lub C352(raczej jak już to ten 1), opcji jest dużo:) Najlepiej jak byś miał możliwość odsłuchu przed zakupem;) Albo pozostaje Ci robić tak jak ja: kupuję słucham, jak nie pasi to sprzedaję dalej:P

Jak masz dużo kasy to zwróć uwagę na Onkyo A-9755, największa waga, wszystkie funkcje do funu i hi endu. Słyszałem u kolegi z jakimiś stxami, było miodzio i zapas mocy był gigantyczny.

Onkyo odpada ze względu na cenę i moc,tylko by się marnował pod moimi 80 watowymi kolumnami.Poszukuję wzmacniacza do kwoty 1000zł i tylko używanego.Osobiście dodam że zastanawiałem się nad Cambridge Audio Azur 640A ale czy to dobre rozwiązanie ?

Powrót