Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a czy wogole produkty tej firmy sa dostepne w sklepach? (mowa o CA)zboj87 napisał:A dlaczego nikt nie wymienił BOSE?
Raczej nie, ale marka marką jest.Pawel S. napisał:a czy wogole produkty tej firmy sa dostepne w sklepach?
Nie ma się Audi, ale słyszało się w Lexusie ze sprzętem Marka Levinsona. Robiło wrażenie.Marcy$ napisał:Ma się swoje cudne Audi z Bose [...]
E tam, granie pod publikę. 160 głośników i od razu świetne audio... a to nie gra. Nie trzeba wiele kasy, żeby zrobić to lepiej samemu. Byle zrobić to z głową.zboj87 napisał:Nie ma się Audi, ale słyszało się w Lexusie ze sprzętem Marka Levinsona. Robiło wrażenie.
ground zero
Ja polecam MAGNATA i MAC AUDIO, ale zatrzymałem się na nich w 2007-9 roku i nie wiem teraz co tworzą. Dobre są serie droższe. Najtańsze głośniki grają przyzwoicie (jak na chinola), przynajmniej się nie rozlatują. UNIKAJ JAK OGNIA BOSHMANN, PEIYNG itp...
Cześć mam do was pytanie o sprzęt audio. Kiedyś kupiłem sobie radio ALPINE na płyty z mp3. Ale to było lata temu. teraz zmieniłem samochód i mam tam fabryczne radio sterowane pilotem przy kierownicy. To radio odtwarza tylko płyty audio. A mi pasowałoby zrobić coś żebym mógł odtwarzać muzykę przez USB. Czy macie jakieś pomysły. Montaż takiego radia chyba nie wchodzi w grę bo wtedy nie działa pilot przy kierownicy, a nie chciałbym z tego rezygnować. Jak dla mnie bardzo przydatna rzecz. Czy moglibyście coś zaproponować?
A masz konkretnie jakiegoś linka? Bo ja bym zrobił sobie. W oplach z radia sterowanie jest nie tylko radia, ale i komputera, więc łatwo się swapa nie da zrobićW niektórych można "dorobić" line in - radia w Oplach od 2004