• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Kto pamięta, jak się nazywał program w nocy w radiu Wawa (tym starym i dobrym), prowadzony przez Paulusa von Kinsky'ego? Tam to była rzeźnia :)

ooo Crowbar, jak byłem mały, to Phil Anselmo ich reklamował nosząc ich koszulki w teledyskach Pantery :)

Jeff?

Uwielbiam ten kawałek, kwintesencja metalu, każda nutka, każdy riff we właściwym miejscu od początku do końca:

Eat that Metallica :P

nie kazdy pamieta a soundtrack przepiekny do testów odsłuchowych w wygodnym fotelu jak nikogo nie ma w domu:)

BraWo, co to za monitorki z awatara? wygląda trochę jak moje jvc od mini zestawu do sypialni, ale podstawka jest ekstra:)

BraWo, co to za monitorki z awatara? wygląda trochę jak moje jvc od mini zestawu do sypialni, ale podstawka jest ekstra:)

No tak to są micromonitorki JVC na fullrange a podstawka to 2mm nierdzewka satynowana zrobiona hmmm........ nie wiem czy mogę o tym pisać (W zwiazku z wczorajszym zamieszaniem)

Pozdrawiam

Załączniki

• DSCN5588.jpg
    DSCN5588.jpg
    36.3 KB · Wyświetleń: 0
Powrót