• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Co tu taki zastój nikt nic nie słucha czy co ? A może tylko kondensatory słuchacie :P

No,piękna sprawa-kompletna cisza;czasami tego potrzebujemy(ja mam na co dzień bardzo gadatliwą żonę;)W CD kolejna płyta Vangelisa "Mythodea"- no na razie jakoś ,ze tak sie wyrażę mi nie pasuje.Ale mam drugi CD podłączony do końcówki Zbig"a a w nim Supertramp i płyta "Crime of the century"- i jest gites;)

Ja ostatnio męczę Novika-Lovefinder, taki Alternatywny Pop Elektroniczny, całkiem fajnie się słucha do poduszki. Na rozkładzie często też wita płytka Obscure Sphinx - Anaesthetic Inhalation Ritual (chyba nie popieprzyłem), bardzo dobrze zrealizowany Post-Metal, fajne blaszki i i tomy co rzadko się spotyka w metalu. Ino wokal może nie podejść każdemu.

A ja mecze elektro pop:D
Strasznie smierdzi koncem lat 80 chodz to nowy kawałek ale strasznie mi sie spodobał hipnotyzujacy:D
I takie pytanie,Znalazło by sie cos w kolekcji kolegów z potwornie szybka ostra stopa?

Na takiej muzie to faktycznie wszystkie kondensatory moga brzmiec tak samo :P

Mi to jakoś nie przeszkadza :P

watch

To ja coś zdecydowanie spokojniejszego :D. Piosenka o pewnej krainie geograficznej w Kazachstanie, mianowicie o Czujskiej Dolinie :)

Ostatnia edycja:
Powrót