• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Dobry remix to ciężka sprawa w dzisiejszych czasach, tym bardziej jak ktoś się chwyta piosenek, które swego czasu były hitem. Poniżej mamy przykłady, które moim zdaniem są jedne z lepszych jakie można lub będzie można usłyszeć w radiu:

Nie na temat...
jedne z lepszych jakie można lub będzie można usłyszeć w radiu
Moim zdaniem radia nie da się słuchać na dłuzszą mete, codziennie w pracy słysze i nóż się otwiera w kieszeni. Ciągle leci to samo do znudzenia między reklamami leków i suplementów diety

Ostatnia edycja:
Tak mi się przypomniał ostatnio die antwoord i sobie ku średniemu zadowoleniu żony słucham ^^

Mają swój klimat.

Ku nie średniedmu zadowoleniu ,ale wciąż aktualnemu proponuję to z lat 80-tych :
P.I.L i film Richarda Stanleya :

Ostatnia edycja:
Mi teraz to siadło... Słuchałem na słuchawkach i uderzenia basu mnie strasznie zastanawiały, aż w końcu przy pierwszej okazji puściłem to na normalnym sprzęcie. Niby nie słychać, żeby było strasznie głębokie, ale... Na jednej z kolumn miałem położonego pada od PS3. Spadł po 3 uderzeniu... Tyle że nie puszczałem filmiku z YT, tylko z iPhone 5S z Apple Music.

Ostatnia edycja:
czym jest tajemnicza "mahna" ,nie mylić z "manną z nieba " :D można sie dowiedzieć pod sam koniec utworu :

Powrót