Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I nie ma co kombinować....LuSzTi napisał:możesz zawsze powiedzieć, że przeczytałeś cały tekst umowy i nie zgadzasz się z jej punktami i nic nie podpiszesz...proste
możesz zawsze powiedzieć, że przeczytałeś cały tekst umowy i nie zgadzasz się z jej punktami i nic nie podpiszesz...proste
Krzywda dzwoniącego bo mu więcej kasy schodzi :wink:dolphin123 napisał:Teraz jak patrze na swoje konto play24 to sie okazuje ze jak ktos do mnie dzwoni to mi na konto przychodzi bonusowa kasa... Nawet o tym nie wiedzialem, ale krzywda żadna
musisz wypowiedziec im umowe i jak to zrobisz, przejdz sie do play i zloz wniosek o przeniesienie numeru, tylko zaznacz ze po ukonczeniu umowy z orange maja Ci przeniesc bo inaczej bedziesz bulil za zerwanie umowy :wink: Jak juz odejdziesz z orange to kwestia jednego dnia i masz przeniesiony numer. Zrobilem podobnie. Orange ma takie oferty teraz, ze nawet jak ktos siedzi w tej sieci 5lat to ma gorsze stawki niz pierwszy abonament w playu :wink: A jak juz przedluzasz w play to w ogole orange odstaje..cudny90 napisał:Umowa jest do lipca, ale jeśli chcę przejść do play to muszę pisać jakieś pismo? Czy po prostu umowa się kończy, ja jej nie przedłużyłem więc automatycznie umowa ulega zerwaniu?