• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jestem kobieta...

Reakcji
0
Czas sie w koncu przyznac... Ten caly "tomaszo" to taka przykrywka - tak naaprawde jestem kobeta... Nazywam sie Melania.

Ciężko w to uwierzyć :) - tomaszo przecież pokazywałeś fotkę na elektrodzie :)

No przyznalam sie w koncu... kurde bo tylu chlopa wokolo, a ja wygladam tez jakbym byla facetem... no nie brat ale kumpel dal sie zrobic do fotki - swoja droga dziwny nie?

Jak mialam inaczej normalnie na takich forach dzialac co? Przeciez kobiete by zjedli od razu :(

Qwa mać!Monitor oplułem!Kobitka horny liczy,ja cie kręce,ale jaja!
Ale na skype to chyba vocoodera uzywasz? :D

Umberto no wiesz co - tak brzydko pisac! Wiesz dobrze, ze nie moglam od razu jako kobieta sie ujawniac bo to nie przechodzi...Przeciez by mnie zjedli te samce wszystkie... W koncu doszlam do wniosku, ze musze sie ujawnic - no ilez mozna?... Wiedzialam, ze tak bedzie, ze teraz nikt mi nie uwierzy...

Kolege poprosilam, zeby mowil co mu powiem - on sie troche orientuje, studiuje tez w tutaj.. Czasem mnie odwiedza - a nie myslales czasem dlaczego tylko czasem moge rozmawiac, a czasem nie?...

Najgorsze, ze nie wiem jak sie teraz przyznac na elektrodzie :/ Wiedzialam, ze nikt mi nie uwierzy!!! ;( Balam sie bezposrednio pisac na elce... no widze, ze bedzie ciezko...

Nie ma teraz... wlasnie z nim wczoraj rozmawailam i powiedzial, ze juz ma dosc pokazywania sie za mnie... i ze w ogle to zle robie, ze sie nie ujawniam i ze oszukuje wszystkich... moze mial racje :( Co ja mam robic?... Pewnie zaraz ktos i tak da linka na elke - ale to wcale nie jest smieszne... Ciekawe co moderatorzy powiedza... pewnie mnie wyrzuca na zbity leb..

No dobra, bedziesz pierwszy... Ale prosze Cie, nie mow nic... (a to nowe cacko Ci policze i tak bo jestes slodziutki).

Dzwoniłem,gadałem...i raczej nie z tym kolegą...ja nie wiem,głupi jestem,chyba do lekarza pójde czy jak...ale mi głupio :|

[ Dodano: 2006-02-09, 15:18 ]
wisnia, to raczej jest juz nieaktualne!!

bz70dfjr4i4otizl.jpg

Szok normalnie!

nie wiem co mowic........ na fotce malo widac bo jest mala :D ale jezeli tomaszo okaze sie kobieta na serio... to podziwiam za nietypowe hobby dla kobiet

Melka nie przejmuj sie zbytnio - jesli to prawda co mowisz to predzej czy pozniej
zostaniesz zaakceptowana - taka jakim jestes :D

teraz wszyscy sa w szoku...

Powrót