Jak w temacie. Co wy byście wybrały. Radyjko do auta ojca
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
chodzi o sterowanie "antena"??krzyhoo9 napisał:Tylko czy ten pioneer ma możliwość wyłączenia wzmacniacza
http://www.allegro.pl/item265390931_tonsil_subwoofer_zgn_120_8_513_2x80w_wawa.htmlkrzyhoo9 napisał:I jeszcze jedno. Do bagażnika bym zrobił "małego" suba podłączonego bezpośrednio do radyjka (przynajmniej narazie. Co polecacie
Pawel S. napisał:krzyhoo9 napisał/a:
Tylko czy ten pioneer ma możliwość wyłączenia wzmacniacza
chodzi o sterowanie "antena"??
czyli wylacznik "remote"?? bo przeciez wzmaka zalacza sie wlasnie tym wyjsciem...krzyhoo9 napisał:chodzi mi raczej o coś w rodzaju sub off z menu radia
jak chcesz to mam tego schematkrzyhoo9 napisał:Myślałem raczej sklepać coś sam
czesto sie trafiakrzyhoo9 napisał:Chyba że trafi się jeszcze taka okazja jak będzie sianko
to jest sub pasywny na 2 glosnikach. 2 to wejscia ze wzmaka a 2 to wyjscia na satelitki z odfiltrowanym sygnalem. sama zwrotnica by kosztowala wiecej niz ten sub teraz :lol:krzyhoo9 napisał:ps. po jaki ciul on ma 4 terminale
nom, szkoda że nie ma takiej bardzo zaawansowanej technicznie funkcji jak zegarek ;]krzyhoo9 napisał:Sporo funkcji-trzeba będzie poczytać instrukcję