Potrzebne są schematy połączeń elementów elektronicznych, nie PCB layout/multilayer. Ale... Od tyłu:
Ostatni rysunek proponuje zewrzeć przekaźnik, nie wiem czy to dobry pomsył, zależy co steruje tym przekaźnikiem, możebyć układ oparty o termistor.
Drugi rysunek ukazuje jak z żyły z kabla rozłożone są na płytce PCB, oraz info że aby uruchomić Subwoofer trzeba podać na pin P.ON +12VDC.
Czy twój amplituner ma wyjście na Suba tak w ogóle? Jak nie to powinienieś zbudować sumator kanału L i P i wpiąć się pod pin 6 'SW', albo zrobić prościej czyli użyć jednego kanału ( np. Lewego) i też wpiąć się pod pin 6 SW, POD WARUNKIEM, że dalej są aktywne filtry DolnoPrzepustowe, filtrujące sygnał co najmniej powyżej np: 150Hz. Widać, że sygnał z pinu 6 SW leci do OPampa IC100, więc istnieje szansza, że one tam są.
To znaczy, że przy podłączeniu do wzmacniacza nie będę mógł z niego sterować głośnością i ustawieniami korektora?
Zależy jak się podłączysz, ale oczywiscie, że możesz, nawet korektorem do basu, czego bym nie polacał. Zamiast podbijać sztucznie pasmo, lepiej jak podgłosisz Volume z tył panelu, które powinno sterować tylko sygnałem dla suba.
Ja bym wpierw sprawdził co jest w torze sygnału SW, jeżeli są ta filtry DP to możesz podciągnąć sygnał Lewego kanału z wyjścia słuchawkowego twojego Technicsa, albo z wyjścia preampa/equalizera.
jeżeli w torze pinu SW nie ma filtrów to gorzej, bo musisz sam je zbudować/kupić kit.