Nie koniecznie. Trzeba zdrowo podchodzić do tematu HI-END![]()
Dokładnie. Nie każdy kto napije się wódki jest alkoholikiem. Nie każdy, kto interesuje się/słucha Hi - End'u jest psychopatą

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie koniecznie. Trzeba zdrowo podchodzić do tematu HI-END![]()
Zapraszam , nie jest tak źle jak mówi obiegowa opiniasmażyć się w piekle
Byłem kilka razy w Sosnowcu i nie jest tak źleZapraszam , nie jest tak źle jak mówi obiegowa opinia
Byłem kilka razy w Sosnowcu i nie jest tak źle![]()
Ten kimber kosztuje 175pln za metr!!!
Musial bym z wysokiego budynku spasc, zebu do kolumn za 2k (ok, koszt diy, sklep pewnie 8k by kosztowały) kupować kable za 700pln, takie 2x2 metra lol
Illuminator 12MU? ![]() | ![]() |
Nie na temat...
Illuminator 12MU?![]()
![]()
Tylko co to wiele daje, jak masz najzwyklejszymi kabelkami podpięte we wzmaku do gniazd, tak samo w kolumnach gniazdo<->zwrotka<->głosniki. Trochę należało by się trochę wiedzy, rezystancja takiego kabla na 1mb, jaka max moc jest w zapotrzebowaniu, na tej podstawie dobiera się przekrój takiego kabla. A tak kasa w błotoKable kosztowały mnie połowę ceny jednego głośnika nisko-średniotonowego.
Jako kable to tylko szyny torowe:![]() Z nutką złotka i srebra zagra jak ta lala. | ![]() |
Żaden z audiofilii nie wiedział kiedy gra kabel zrobiony z wieszaka, a kiedy kabelki za 100k PLN.