Ea sport mma
Ostatnio przeszedłem, tam całą karierę .
Bardzo ciekawa gra tego typu, szczególnie jak się ćwiczy sporty tego typu.
Szkoda tylko, że nie ma tam Mirko Cro Copa .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ea sport mma
Ja z kumplami wymiatam od czasu do czasu w Project Reality - taki zaawansowany mod do Battlefield 2 (nie bad company). Świetna grywalność, ogromna realistyka, dobra fizyka, aż chce się grać. Szkoda, że czasu nie ma
Niestety nie znam gier, które polecacie - ufam na słowo, że są ciekawe... ale ileż można mordować i wypruwać flaki - nie lepiej odprężyć się przy "madżągu"
Męczę głowę przy telefonie na "madżągu"
Niestety nie znam gier, które polecacie - ufam na słowo, że są ciekawe
Dlatego warto zagrać w MtG
W czasach początków liceum ciupałem w różne gry (choć zwłaszcza z gatunku rpg) praktycznie non stop - od wieczora do późnych godzin nocnych, czasem kończyłem nad ranem. W czwartej klasie nieco mi się to granie odwidziało i rozpoczęła się moja powolna, acz sukcesywnie postępująca degrengolada w tej dziedzinie.
Ostatnio, w wolnym czasie, jak już zagram to tylko w CoD:MW2 MPI w sumie jakbym miał zagrać to raczej tylko multiplayer z prawdziwymi ludźmi (e.g BC2) lub coś w tym stylu
nie działa przez kretyńskiego Steama
Oczywiście nie na steam`a tylko AlterIWnetOstatnio, w wolnym czasie, jak już zagram to tylko w CoD:MW2 MP (jak ktoś jeszcze w to gra to dajcie znać )