• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kalendarz DIYaudio.pl

Status
Ten wątek został zamknięty.
Kolejna wersja na podstawie szablonu wysłanego przez wrotekpoz

Wystarczy dodać zdjęcie konstrukcji.

dawaj swoje monitory! :D piekna konstrukcja

No i brat cykną 3 fotki więc jak coś to mam je w większej rozdziałce (coś koło 5000x4000).

che65vva4tlehkmwco9q_1386535890.jpg

vqy0842p9llcsq8nbto6_1386535895.jpg

uh0skx5s1b5ytadworrp_1386535892.jpg

Cześć, miałem wolną chwilkę więc na szybkości zrobiłem moją wersję kalendarza - oczywiście coś tam jest nierówno, na dole tak naprawdę są dni dwóch miesięcy, ale to kwestia kosmetyki. Zdjęcie niestety tylko w takiej rozdzielczości (trochę za małe)

Moim zdaniem kalendarz diyaudio powinien cechować się przede wszystkim elegancją. Nie powinno w nim być miejsca na jakikolwiek kicz :)

no to 14 grudnia i są 2konstrukcje :)
może któryś z moderatorów/adminów puścić mailing do użytkowników ?

Czy ktoś już się tym konkretnie zajmuje?
Ja nie znam się na grafice więc nie pomogę, a kalendarz bym chciał mieć, ale nie w czerwcu tylko najpóźniej w styczniu 2014.
(można by styczeń obsadzić wieloma zdjęciami konstrukcji, może właśnie takich surowych na pół otwartych kolumn, wzmacniaczy, aby nikt nie był poszkodowany jak by kalendarz został zrobiony dopiero pod koniec stycznia)

Jak już ktoś się zdecyduje to niech da znać, wyślę mu fotki w lepszej rozdzielczości.

Czy ktoś już się tym konkretnie zajmuje?

Proponowalem - ale większość raczej "olewa" temat... Pierwsza strona kalendarza i szablon do miesięcy mam gotowe są od dawna, a zdjęć jak nie było tak nie ma...

Jak już ktoś się zdecyduje to niech da znać, wyślę mu fotki w lepszej rozdzielczości.

Prosiłem o to wcześniej.... Jedynie gi takowe mi udostępnił... Z 3 zdjęc kalendarza nie ukręcę ...

Ja bym nie schodził niżej niż 1600x1200 - jeśli ma być ok 2 konstrukcji na stronę, jeśli jedna 2560 x 1920

---------- Post dodany 23.12.2013 o 13:48 ---------- Poprzedni post 22.12.2013 o 19:03 ----------

znalazłem następujące zdjęcia ,które wielkościowo nadają się do kalendarza

Nie na temat...
jesli mogę zapytać o link do zdjęcia nr.3/ gdzie dopaść taki duży liść czeczota w dobrej cenie:???:
Jak chcesz to zrobię zdjęcie sprzętow w mojej szafie;)

Ostatnia edycja:
Super, może ktoś jeszcze ? Ludzie do końca tygodnia trzeba jeszcze z kilka zdjęć. Proszę się wypowiadać na temat tych które ja pokazałem.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót