Mam jeszcze jedną moją konstrukcję
Super, dzięki! Mam delikatny problem z Tobą właśnie - Chcesz 1 określoną konstrukcję czy może być zlepek tego wszystkiego co wysłałeś ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam jeszcze jedną moją konstrukcję
pierwszy wzmacniacz chcialbym jeden duzy na cala strone - bedzie o jedna strone wiecej
moja propozycja, przesuń zdjęcia w lewo, tak by kończyły się wraz z kalendarium, bo zostaje lekka dziura po lewej
dlaczego? przeciez jest dostepny w duzej rozdzielczosci. tak wielkie zdjecia sa za male?Ten "złoty" ? Jak tak to nie ma takiej opcji - no chyba że chcesz mieć piksele a nie grafikę...
taki zlepek wg mnie ma sensPopieram kwiecień Trafiliście w dziesiątkę z tym miesiącem jeśli chodzi o mnie.
dlaczego? przeciez jest dostepny w duzej rozdzielczosci. tak wielkie zdjecia sa za male?
a z moich zdjec cos sie nadaje? (nie chodzi o rozmiar a o "widok")
bo tez bym chcial cos pokazac
Jak moje zlepki też się pokażą, to poproszę czerwiec
Dokładnie. Są małe. Zajmują dokładnie tyle miejsca ile widać.
Tu masz wyższą rozdziałkę (2,6k x 1.6k)![]()
DziękiJuż jesteś - sprawdź Zarezerwowałem Tobie caly Lipiec. W lutym - gdzie tematem przewodnim są "lampiaki" - też masz swój większościowy wkład Generalnie z Twoimi zdjęciami miałem najwięcej roboty... ale efekt jest fajny
A jak tam moje zdjęcia?
Nada sie cos na grudzień?
Dzięki Nie mniej ten czerwiec jednak pasowałby mi bardziej jeżeli nie stanowi to większego problemu..