Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo jest, leży i jest najwyraźniej nie sprawny, a być musi żebym np.mógł go sprzedać jako na 100% działającego...A po co Ci jig ?
TiaaaŻeby nie byc gołosłownym
ja też swego czasu bujałem sie na teście imp dość długo, sprawdzałem połączenia, sterowniki, aż w końcu format systemu i po problemieBo jest, leży i jest najwyraźniej nie sprawny, a być musi żebym np.mógł go sprzedać jako na 100% działającego...
Jak ucieka to go łapięBTW: raven nie ucieka Ci ten R z krokodylków ?
Jak już sprawdzamy kartę w SW to warto zwrócić uwagę przede wszystkim na : wejściowy delay przy nagrywaniu. Najlepiej mieć niski czyli jak w SB live ok 1,4ms. Są karty co mają po 20ms, można oczywiście w programie to jakoś kompensować ale chyba nie jest to zbyt doskonała metoda. Lepiej mieć odpowiedni sprzęt.
jest na głównej w artykuleNie spotkałem się z takim parametrem, a chciałbym wiedzieć jak to pomierzyć.
A dodatkowo zapytam jeszcze to opóźnienie jest mierzone od momentu po wygenerowaniu sygnału testowego czy momentu gotowości do wygenerowania? (to są ułamki sekund)
Z tym z AVT... jeszcze nie; z tym wbudowanym co mam w jig`a (Wallin`a), tak.Z przedwzmacniaczem ją testowałeś?