• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Karta muzyczna do pomiarów.

lklukasz

Rozmawiałem z Pawłem na temat Twojej karty będę u niego na dniach to podjadę z lapkiem i sprawdzimy jak działa na Twojej karcie.
Chyba że Pawle wpadniesz do mnie do domu któregoś dnia i u mnie powalczymy:)

Chyba że Pawle wpadniesz do mnie do domu któregoś dnia i u mnie powalczymy

mam ciezka prace fizyczna i malo dni wolnego... nawet jak mam wolne to nie mam sily na spacery
tak wiec dobijaj sie do mnie i pytaj kiedy mam czas ;)

lukaszu, zastanawiam sie czy odsylac tobie karte czy moze pieniadze?

no to zdecydowanie wole niemiecki produkt niz chinszczyzne :p

zapytam jeszcze czy bylaby mozliwosc zwrotu w razie braku zgodnosci...

Panowie,

Jakieś nowości w temacie. Stoję przed zakupe zewnętrznej karty zewnętrzenej i po przeczytania kilkunastu postów mam całkowity mętlik w bani.
Nie chciałbym kupić czegoś co wywalę zaraz do śmieci.

Paweł, kupiłeś tego Behringera?

dzięki, tam coś czytałem że były problemy z kalibracją.
Ale najważniesze że daję radę :-) który to dokładnie model?

Z Behringerem jest tak że ogólnie to robi chłam ale ma kilka perełek (np. DCX) które w swej cenie są nie do pobicia, więc zanim cokolwiek kupisz tej marki to dobrze przekop internet i poszukaj niezależnych opinii.

Paweł, kupiłeś tego Behringera?

nie, bo mi nie odpisali na maila a pozniej zapomnialem...
kupie po wyplacie (jeszcze pare dni ;) )

dzięki, tam coś czytałem że były problemy z kalibracją.
tak, na XP ze sterownikami z plyty. na sterownikach systemowych przechodzi bez problemu

więc zanim cokolwiek kupisz tej marki to dobrze przekop internet i poszukaj niezależnych opinii.

watpie zeby ktokolwiek uzywal tego czegos do pomiarow w SW :p

Powrót