Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Yoshi_80 Pilarki nie mam. Nie chcę wydawać kolejnych pieniędzy na narzędzia (ale jak mus to mus ![]() | ![]() |
Jak to MDF i nie masz dwóch lewych rąk to olej ten stół (zabawkowy do lat trzech :razz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GtYnVA0aCWA Jak masz obłóg to wypadało by go ponacinać w miejscach zagięć... (nacinaj oczywiście od strony klejonej ![]() | ![]() |
świetny patent z tymi wpustami, że ci się chciało z tym bawić
Jak ktoś ma frezarkę dolnowrzecionową, to taka robota to jest moment. Składanie to jak klocki Lego.
przy "masowej" produkcji ulatwia bardzo spraweUważacie, że frezowanie dolnowrzecionowe pomoże ?
Czy ten stół pomoże mi wykonać skosy jak poniżej ?
w monitorach byly wielke szpary i niedociagniecia... tutaj jedyna wada to za duza szczelina mieszy frontem a wzmocnieniem frontu. dalem wiekszy rowek i po problemie. cala reszta wyglada naprawde superPawle, świetną pracę wykonałeś. Gratuluję
no wlasnie po obejzeniu filmiku tez sie z tego smialem...PS ile ma kolumna ? ~80cm?
CIekaw jestem jak będzie wyglądał sub w wersji końcowej
Paweł masz pewnie jego projekt wizualny, zechcesz uraczyć nas... ?
dzien 10 nie wiem ile godzin - 8-10 a jedyne co widac to to
W jaki sposób udało ci się przykleić fornir na dolną ściankę tak równo mając po bokach nogi suba? Musiało ci zając trochę czasu wymiarowanie tego kawałka forniru
chyba takale jak widać najgorsze chyba już za tobą ?
na front idzie szeroki pas starego forniru (najladniejszy)Jak będziesz kleił boki ? - nacinasz fornir i zginasz przyklejając tak jak szeroki jest liść, czy na każdą płaszczyznę jeden pas forniru ?
Jatobe miałeś chyba na swoich kolumnach ? (tych na "bordowej" Vifie ? ) - to ta sama ?
duzo trudniej bedzie tam wyszlifowac ten fornir