Ogarnąłem się trochę finansowo więc postanowiłem zacząć składać zestaw kina domowego. Najpierw chciałbym kupić amplituner, potem zrobić jakieś podłogówki stereo, a z czasem monitory i centralny - na końcu sub.
Nie mam zbytnio wiedzy nt. zwrotnic więc muszą to być konstrukcje sprawdzone do których zwrotnice już istnieją
będę miał schemat to już sobie poradzę (lutownicę i cynę mam w rękach codziennie w pracy - jestem elektromechanikiem
)
ampli miałby być tak do 350-400zł za używany (oczywiście
)
zestaw miałby zagrać w pokoju ok 25mkw, chciałbym żeby był dość mocny... tzn żeby przy kinie dało się poczuć wszystko na własnej skórze
i teraz prośba do Was. Który ampli polecacie? W tej cenie to widzę że raczej jakąś Sony lub Kenwood da się kupić...
druga sprawa jaki zestaw do podłogówek?
ARN + GDWK? A może coś innego? Zależy mi głównie na kinie. Muzyki tam raczej nie będę słuchał zbyt często. Mam na to jakieś 400zł na same głośniki (do podłogówek).
pozdrawiam
Nie mam zbytnio wiedzy nt. zwrotnic więc muszą to być konstrukcje sprawdzone do których zwrotnice już istnieją
ampli miałby być tak do 350-400zł za używany (oczywiście
zestaw miałby zagrać w pokoju ok 25mkw, chciałbym żeby był dość mocny... tzn żeby przy kinie dało się poczuć wszystko na własnej skórze
i teraz prośba do Was. Który ampli polecacie? W tej cenie to widzę że raczej jakąś Sony lub Kenwood da się kupić...
druga sprawa jaki zestaw do podłogówek?
ARN + GDWK? A może coś innego? Zależy mi głównie na kinie. Muzyki tam raczej nie będę słuchał zbyt często. Mam na to jakieś 400zł na same głośniki (do podłogówek).
pozdrawiam