• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
może by tak ruszyć coś temat kitów? choćby wpłaty, formalności?..coś sprawa ucichła

Może jednak by tak zacząć wpłaty pomału, przynajmniej jakąś część elementów zamówię ze swoich pieniędzy.

Jestem za, i tak został tydzień z hakiem do zamknięcia listy więc myśle że niewiele się zmieni w tej kwestii. Tylko uściślijmy jakieś konkrety...co do wpłat żeby dla wszystkich była jasność w temacie.
Osoby które składają 450 czeka jeszcze sporo wydatków, bo i trafa i pojemności, i obudowy...więc do wydania jest jeszcze parest złotych więc lepiej to rozłożyć i wpłacić za kity od razu, a później mysleć na co dalej przeznaczyć $$... tak by kobiety nie zauważyły nagłego upływu sporej gotówki z konta ;)

W takim wypadku chciałbym od Was zapewne zbierać pewnie po 400 PLN za kit stereo wraz z przesyłką. Niestety takie elementy jak kondensatory Silver Mica muszę zamówić dopiero i czas ich sprowadzenia wg. polskiego dostawcy to około 3 tygodni i dlatego będę je od razu teraz zamawiał, ze swoich pieniędzy.

Jak podliczę sobie dokładnie to wyślę PW do wszystkich :)

Ale lista zostaje otwarta jeszcze do 14 lutego?

Czekam na przypływ gotówki i nie wiem czy się wyrobię wcześniej...

Nie na temat...
To bedzie rekordowa kwota jesli chodzi o ZZ. Masakra ;)

Dlatego mam dylemat zamawiania wcześniej większej ilości elementów za swoje pieniądze - nie wiem ile z tych 37 osób wpłaci.

Część zamówię, najwyżej zrobię sobie części zamienne, które kiedyś jako gotowe wzmacniacze się sprzedadzą.

Ostatnia edycja:
Wskazówka
Ja nie zamówiłbym nic póki wszyscy zainteresowani nie wpłacą :)

Nie na temat...
tam masz takie nick że nie uzbierasz tej kasy nigdy.. Zrób deadline i zamów dla tych co ci wpłacą kasę, inaczej będziesz miał więcej gratów niż tylko na zapas:D

Nic nie zamawiaj póki nie osiągniemy końcowego terminu zapisywania się na listy. To za duża kwota, żeby nawet jeden komplet więcej zamówić.

Na 37 osób wpłaciło tylko 11 (wg listy), słabo... .3lite mam nadzieję, że za dużo nie zamówiłeś?

Jest szansa jeszcze dopisać się do listy?
Wiem że na ostatnią chwilę ale miała być do dzisiaj aktywna a już nie jest...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót