• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kit elementów przewlekanych do Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
Prawie wszystko mam, także jak tylko otrzymam ostateczne przedmioty (złącza 3-pinowe, nie mogłem ich dostać od tego samego sprzedawcy co resztę złącz ARK) to zacznę pakować i wysyłać :)

Ostatnia edycja:
W weeekend prawdopodobnie pakowanie będzie - jak tylko wrócę do drugiego mieszkania w piątek to zorientuję się czy doszły wszystkie brakujące elementy.

02vsxvxnojeuf39lun7i_1396286460.jpg

No, nie była to praca o jakiej marzyłem, tym bardziej, że zajęło mi to dokładnie 8h 30min a i tak jeszcze zapomniałem o diodach 1N4007 :P

I w weekend zaś wrócę do tej zabawy, w tygodniu jestem w Krakowie i tutaj nie składam kitu :)

Jako, że będę wysyłał to powoli to zaczynam oczywiście od początku listy, w tym tygodniu powinno wyjść 9 kompletów. Jak wrócę w weekend to wezmę resztę kitów (można się śmiać ale jest to dobre 50 kg razem :P).

Panowie, ominąłem kilka osób z pierwszej partii:

11. wito33 - brak adresu
12. szastal - brak adresu
13. eustachy - brak adresu
14. Rot - brak imienia i nazwiska w adresie.

Dlatego, pierwsze 8 kompletów co spakowałem, wysyłam do:

1. mati553
2. Pteterycz
3. dzabij
4. gi
5. huari
6. janusz
7. Bebok
8. Rhainkraft

W tym tygodniu, prawdopodobnie jutro :)

I proszę o podanie adresów przez tamte osoby.

Ostatnia edycja:
Dzięki.

Przypomnę tylko, że do mnie wysyłka razem z PCB (choć pewnie pamiętasz i tak) :-)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót