Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawy jestem jaki kolega ma pomysł na te wygibasy? Na FB Pylon nie chciał zdradzić technologii jaka została wykorzystała ale podejrzewam że to na mokro może jakieś wyginanie na prasie? Ma kolega takie możliwości technologiczne?
A ja jestem ciekaw jak na takim łuku zrobi frezy (jeśli nie będą robione na CNC).
A ja jestem ciekaw jak na takim łuku zrobi frezy (jeśli nie będą robione na CNC).
Trzeba by coś podłożyć pod cyrkiel.
Jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji jakie dam przetworniki. Ale raczej zastosuje jedną z gotowych aplikacji, wyjdzie taniej![]()
Otwór będzie zrobiony w kształcie fasolki, tak żeby po wygięciu powstał okrągły otwór, przynajmniej takie jest założenie![]()
To i bys musiał głośnik wygiac razem z płytą, podfrezowanie też się ugnie w łuk. To musi być zrobione w gotowej obudowie na cnc.Otwór będzie zrobiony w kształcie fasolki, tak żeby po wygięciu powstał okrągły otwór, przynajmniej takie jest założenie
No nie do końca wtedy będziesz miał problemy z dyfrakcja. Cała idea podfrezowania bierze w łeb...![]()