Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
srekal34 Dzięki za info ale na razie muszę przystopować z takimi wydatkami. Żona troszkę mruczy, że za dużo na to idziePoszukam wersji bardziej eko dla portfela
![]()
+1, ostatnio wmówiłem żonie ze kupiłem 65' calowego Oleda w cenie 55' z wyprzedazy, na szczeście jest takim technologicznym ignorantem ze nie sprawdzała ile to naprawde kosztujeTrza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować. Mój kolega myśliwy zawsze się martwi, że jak coś mu się stanie, to żona sprzeda te klamory za to co jej mówił ile zapłacił i niewiele z tego będzie miała.
Pozdrawiam.
U mnie nie przejdzie. Żona z zawodu się zajmuje pilnowaniem takich cwaniaków ![]() ![]() | ![]() |
Audion 12" 400WCo to za głośnik w tym subie? Podoba mi się z wyglądu ^^
Kupiłem kiedyś Audiona 8", taki z niebieskim zawieszeniem. Był to najgorszy głośnik jaki kiedykolwiek miałem ![]() ![]() | ![]() |
Wyszło pięknie, podoba mi się bardzo, kolce bardzo fajnie pasują. Jak wrażenia z odsłuchu?