• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolejna wariacja na temat STX FX-300

Na allegro leży 700ASX za circa 1300zl. Możesz wywalić trafo i ten TDA i wstawić w to miejsce icepowera, ciezko będzie o mocniejszy panel w takiej cenie(bo za ten uzywany panel stxa wezmiesz max 150zl)

srekal34 Dzięki za info ale na razie muszę przystopować z takimi wydatkami. Żona troszkę mruczy, że za dużo na to idzie ;) Poszukam wersji bardziej eko dla portfela :)

srekal34 Dzięki za info ale na razie muszę przystopować z takimi wydatkami. Żona troszkę mruczy, że za dużo na to idzie ;) Poszukam wersji bardziej eko dla portfela :)

Trza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować. Mój kolega myśliwy zawsze się martwi, że jak coś mu się stanie, to żona sprzeda te klamory za to co jej mówił ile zapłacił i niewiele z tego będzie miała.:D
Pozdrawiam.

Trza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować. Mój kolega myśliwy zawsze się martwi, że jak coś mu się stanie, to żona sprzeda te klamory za to co jej mówił ile zapłacił i niewiele z tego będzie miała.:D
Pozdrawiam.
+1, ostatnio wmówiłem żonie ze kupiłem 65' calowego Oleda w cenie 55' z wyprzedazy, na szczeście jest takim technologicznym ignorantem ze nie sprawdzała ile to naprawde kosztuje :D
Jak szukasz czegoś co zagra pod tym panelem to może: http://akustyk.com.pl/p/86/176/tymphany-vifa-ne315-04 lub http://akustyk.com.pl/p/86/175/tymphany-vifa-ne265-04 z kims na spółkę?(bo 2 sztuki trzeba kupić)

Ostatnia edycja:
Dzieki srekal34 za linki. Poszukam jakis opinni o tych glosnikach i zobacze moze ktos sie dolaczy do zakupu. Z zaskurniakami nie przejdzie niestety przerabialem to przy modelach i zona za bardzo wyczulona na takie zakupy :)

a propos modeli i zaskórniaków, autentyczny cytat z innego forum: "Panie Boże, nie pozwól żeby po mojej śmierci moja żona sprzedała moje helikoptery za tyle za ile jej powiedziałem, że je kupiłem..."

@ jOint

295299bc2dcb422893800f547c8e9a15_1486389131.jpg

Co to za głośnik w tym subie? Podoba mi się z wyglądu ^^

No racja te głośniki słabo sie nadaja do grania.. Ale z tego co pamietam to prawie darmo go kupiłem :)

Przyszedł czas na ostatni update w tym wątku. Pewnie będzie następny dotyczący suba.
Zrobiłem trochę zdjęć ale wybrałem kilka poglądowych co by serwera nie zapychać.

Dziękuję wszystkim za pomoc i cenne redy :)
Pozdrawiam

Posprzątałem trochę wątek z nic nie wnoszących postów. Fajna konstrukcja, więc chyba warto.

Powrót