post usuniety
- problemy techniczne ;/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rozpiętość duża....tak jak w temacie do dyspozycji max300-4000zł na głośniki
A niby czemu nie, krytyka od mojej osoby może dużo wnieśc dla lajkamIKI napisał:Budzik, nie krytukuj... nie oceniaj...
mIKI napisał:btw. ktytykujesz kolegow z audiomanii: Q i Yoshiego tez;]
mIKI napisał:temat jak temat kolega wczesniej chcial kupic jakis shit z allgro wiec i tak sa postepy.
umberto napisał:Budzik, dzięki za gratulacje ale dzięki takiej moderce a nie innej wyrosły takie orly jak Ty.
-ucieklesBudzik napisał:Otóż, zanim miałem nick Budzik, posiadałem inny nick, niepamietma jaki, wszedłem na igossubwofer.tk czy jakos tak to sie zwało (poprzednie wersje diyaudio) napisałem pytanko o stxy 30-100-4 PP takie szitowe plastiki i co na początku dostałem ... zjebki od moderatora, a od kogo od Y hehe śmieszne ale prawdziwe, zgnębiłze tak powiem mnie kolega z miasta hehe Po tym trzeba było zmienić nick
Budzik napisał:Taką właśnie drogę uważam za słuszną, jesli ktos przyjmie krytyke źle i ucieknie to po cholere taki słaby charakter w tej dziedzinie
DJ_Forever napisał:PIEPSZYC GUPOTY!!!