Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a to niby dlaczego?kremien napisał:te skośne przegrody trochę komplikują sprawę jak na moje umiejętności i musiałbym skorzystać z pomocy stolarza
mozesz to zniwelowac wytlumieniemkremien napisał:W opisie fx-300 jest napisane o falach stojących powodujących dudnienia basu. Troszkę to odstrasza. Czy jeśli będą one normalnie poziome to dużo można stracić?
bez porownania nic nie uslyszyszkremien napisał:Wolę zrobić jak bingant, w jednej osi. Czy przy takich uproszczeniach mało wprawne ucho usłyszy różnicę?
harvester88 napisał:Kolumny - rewelacja! Szkoda tylko ze kolega bingant nie poszedł przy kolejnych projektach w innych kierunkach, mogłby rozwinać skrzydła;]
harvester88 napisał:A tak oftopujac to mam pytanie: Jaka jest pojemność komory dla nikotonowcow? Zachowana jak w oryginalnym projekcie FX-300?
harvester88 napisał:Tylko po prostu przegladajac na necie projekty np troelsa i wiele innych zawsze zwrotnice sa gabarytow dosc sporych i dziwi mnie ta malosc.
On nawet nie ma bladego pojecia jak dzialaja zwrotnice, juz nie mowiac pewnie o tym, gdzie i jakie elementy powinno sie stosowac.bingant napisał:harvester88 co Twoim zdaniem jest nie tak z tą zwrotką? słyszałeś jak grają te 2,5way
Ciekaw jestem, co oznacza dla tego projektu " jebitna cewka"harvester88 napisał:Tylko czy przy takim projekcie niskotonowy nie zasluguje na jakas jebitna cewke![]()