Nie ogarniam tego, to znaczy że w jakiejś tam mieszalni ładują lakier do pojemnika pod ciśnieniem z dyszą i zabierasz to ze sobą?ulan66 napisał:Ja nie miałem problemu z lakierem samochodowym w sprayu. Robiony w mieszalni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ogarniam tego, to znaczy że w jakiejś tam mieszalni ładują lakier do pojemnika pod ciśnieniem z dyszą i zabierasz to ze sobą?ulan66 napisał:Ja nie miałem problemu z lakierem samochodowym w sprayu. Robiony w mieszalni.
tlopuc napisał:żeby nie robiły się pęcherzyki powietrza po malowaniu to chyba trzeba zastosować specjalny podkład który zamyka pory w drewnie
Niestety ciężko je dostać, ja sam kupiłem do kolumn wkręty z jednej z tych aukcji. Jak chodziłem po sklepach i szukałem tych wkrętów to w niektórych patrzyli na mnie jak na idiotę i mówili że takie wkręty nie istnieją :lol:KORKALHOM napisał: