lklukasz napisał:ja jestem ciekawy jeszcze ile czasu zajmuje zrobienie takiego kompletu wraz ze stendami.
bingant napisał:na całość liczę około 170-200 godzin
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lklukasz napisał:ja jestem ciekawy jeszcze ile czasu zajmuje zrobienie takiego kompletu wraz ze stendami.
bingant napisał:na całość liczę około 170-200 godzin
Nie mówię to o schnięciu klei czy lakierów tylko samej pracy. Jesteś w stanie mniej-więcej to określić?
bingant napisał:paldo - wszystkie prace wykonałem w kotłowni, przy okazji położyłem w niej na posadzce płytki
na całość liczę około 170-200 godzin
to czas z kładzeniem płytek czy tylko praca nad kolumnami :?: :wink:paldo napisał:bingant napisał/a
paldo - wszystkie prace wykonałem w kotłowni, przy okazji położyłem w niej na posadzce płytki
na całość liczę około 170-200 godzin
chętni pewnie tak ale patrząc na czas pracy to któraś ze stron była by pokrzywdzona bo albo kupujący musiał by słono zapłacić albo bigant musiał by się napracować za psi grosz :wink:bingant, myślę że mógłbyś zacząć robić takie obudowy na zamówienie, chętni by się na pewno znaleźli
hehe luz :razz:bingant napisał:dolphin123 mam już tą fotkę, tylko nie patrz na kolory, bo nie chciało mi się bawić z właściwym WB
lklukasz napisał:to czas z kładzeniem płytek czy tylko praca nad kolumnami :?: :wink:
poti89 napisał:A mi fornir do gustu absolutnie nie przypada...w 3 drogach o niebo lepszy