Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to niechby zrobili zwykłe sześciany, tak by można było dać fornir na prasę i łączyć płytę pod kątem 45stopni. Serio aż tyle kosztuje w zakładzie stolarskim zrobienie takich dość prostych obudów? Cholera nawet nie wiedziałemkombo napisał:Ludzie same paczki w zakładzie stolarskim kosztowałby ze 2-3 tysiące, dlatego że nie można położyć forniru na prasie i złożyć ścianek na 45 stopni.
taki "pożal się boże" stolarz nie ma odpowiedniego sprzętu, chodziło mi o firmy, którym podsyłasz projekt w cadzie i czekasz na kuriera.kombo napisał:zapytaj sie jakiegoś stolarza ile by wziął :wink: Taki od składania mebli powiedziałby: "nie mamy czasu na takie rzeczy" albo walnąłby kosmiczną cenę żebyś się odczepił
Rfck napisał:bingant, myślę że jak kolega ma czas wytoczyć takie kolce to znalazłoby się kilku chętnych na nie ;-) , takie same nóżki mam w planie też bym nie pogardził takimi, kolumny trafiają mocno w mój gust, największy efekty jak dla mnie robią właśnie nóżki+kolce i fornir,
gdzie go kupiłeś i jak wygląda cena padouka ?
bingant napisał:Z kolcami jest tak, toczył mi je kolega w zakładzie, w którym i ja pracuję ale w zupełnie innej branży. Najpierw musiałem załatwić materiał u innego kolegi, a potem stękać u tego pierwszego, żeby mi to zrobił
i po to wlasnie sa koledzy :lol:bingant napisał:Obcinał mi je na prasie jeszcze inny kolega, a anodował na galwanizerni jeszcze inny