Bartuś napisał:takie obudowy nie zasługuja na takie pierdziawki : )
Ja jestem tylko ciekawy, ilu z krytykujących te głośniki, słyszało jak grają w tej aplikacji w realu

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartuś napisał:takie obudowy nie zasługuja na takie pierdziawki : )
Prawda.marjano82 napisał:Jak dla mnie chłopak odwalił kawał dobrej roboty i chwała mu za to- każdy ma prawo pożytkować swój czas we własny sposób![]()
bingant napisał:Naprawdę szczerze polecam prace z tym projektem STX wszystkim zainteresowanym i niezdecydowanym, warto!
Dokładnie to pisałem powyżej- praca, a to jest zawsze nasz największy wkład po prostu nie kosztuje i to głównie dzięki niej można wykonać takie czadowe obudowy. Praca, inwencja i nieco zaradności.Załóżmy, że zamiast takich kształtów, jakie zrobiłem, zrobił bym proste skrzynki.
Co tym zyskuje? Niewiele pod względem finansowym. Forniru poszło by prawie tyle samo, za skaj dałem 14zł, klej(wikol i pattex) to samo, kolce i "zawieszenie" mam za free, lakier potrzebny i tak i tak. Bilans wychodzi na zero!
Moja własna praca nic mnie nie kosztowała, siedziałem sobie w warsztacie, skrobałem, szlifowałem i kombinowałem na różnych etapach konstrukcji. Następnym razem będzie już łatwiej, uniknę kilku błędów po przez to doświadczenie.
Podsumowując, nic nie straciłem przy pracy nad tym projektem, przeciwnie, mam kolumny które cieszą moje oko i ucho![]()
bingant napisał:kolumny napędzane są Yamahą AX-500