Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czemu bez sensu? 22 to dużo.dolphin123 napisał:bez sensu z 17scx
keisan napisał:... ale dlaczego nie ma sensu?
bo GDN 17 SCX nie gra basem :lol:keisan napisał:... ale dlaczego nie ma sensu?
Rfck napisał:Jaką kolejność zastosowaleś w budowie ?
Najpierw pomalowany front i potem fornirowanie czy na odwrót ?
a moze front dokleiles po fornirowaniu ?
na poczatku sprawdz szczelnosc komory sredniaka.demolkaa napisał:W jednej kolumnie ma duży wychył i pracuje w rytm niskotonowego a w drugiej kolumnie praktycznie znikomy takim objawem?? albo gdzie szukać przyczyny tego efektu?? coś ze zwrotnicą źle??
takpabloid napisał:wywinąłeś na końcówce bass reflexu taki kołnierz na odcinku 2 cm? Na gorąco?
no tak - przynejmniej wiesz gdzie szukac przyczynypabloid napisał:Co do średniaka to u mnie też minimalnie się wychylają, oba tak samo- wychyły rzędu 1mm. Co do szczelności komory to jestem pewien że mam szczelną więc o wpływie głośnika niskotonowego na średniaka nie ma mowy- zatem myślę że minimalne wychyły to normalne zjawisko, ponadto zauważcie że on jest nisko cięty i filtrem o nachyleniu 6db/okt , zatem dość wcześnie zaczyna pracę.
najpierw fornirowanie malowanie forniru potem dopiero malowanie frontu
Ok a jak malowales front ? byl juz przymocowany i malowales go uprzednio maskujac fornir jakąś taśmą ?