Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pascal napisał:Rewelacja.
Jakiś czas temu zrodził mi się w głowie koncept, który ty urzeczywistniłeś.
Dokładnie taki fornir i główny element w czarnym połysku.
Nawet przetworniki takie jak mi po głowie chodziły.
Teraz mam pewność, że właśnie takie chcę
GRATULUJE... wszystkiego.
w trzecim poście masz adres do zwrotnicy i obudowy post Pawla Spascal napisał:Mógłbyś jeszcze podać wymiary zew. kolumny ?. I na ile jest strojona. Chyba że przeoczyłem te dane.
Zapatrzyłem się na fotki.
w trzecim poście masz adres do zwrotnicy i obudowy post Pawla S
pascal napisał:Dzięki, widziałem te linki, ale że jestem użytkownikiem systemu innego niż windows, pliki EXE do mnie nie przemawiają.
No wykończenie mi się podoba, szkoda że moje dalej w wersji 0.599demolkaa napisał:dzięki wielkie
bo glosniki sa oddalone od siebie i moga byc slyszalne dziury w pasmie lub przesuniecia fazowes@jmon napisał:tylko dlaczego miałoby się coś zmienić jeżeli litraż, długość i średnica BR będą takie same ?
1,5mm spokojnie starczymikolajsabat napisał:Odnośnie kabli czy wystarczą 1.5mm2 czy trzeba dać 2.5mm?
wszystko zamieszczalem juz dziesiatki razy na forummikolajsabat napisał:proszę o jakąś dokumentacje, wymiary pudła, przydatne wskazówki.